afzonderlijke items bestellen

NOMOREC
Sterillium® med – verkrijgbaar bij Fa. A. Vos en Zoons te Amsterdam. Ook online te bestellen, o.a. via Praxisdienst
 
Blue Wonder® Desinfectie Reiniger doekjes – verkrijgbaar bij o.a. Blokker, Albert Heijn, Jumbo, Plus, Deen, Coop, Emté, Karwei, Hornbach, Sligro, Makro en bouwmarkt Praxis en online te bestellen via en Blue Wonder
 
Spuitfles – spuitflessen of plantenspuiten zijn te koop bij tuincentra en huishoudwinkels. Je kunt ook de lege spuitfles van een glasreiniger gebruiken.

Zwarte latex handschoenen – verkrijgbaar bij o.a. fetisjshops en Makro, online te bestellen via o.a. Praxisdienst. Witte latex handschoentjes zijn o.a. verkrijgbaar bij de drogisterij en in het schoonmaakschap van bijna elke supermarkt.
 
Zwarte nitril handschoenen – verkrijgbaar bij o.a. Makro en online te bestellen bij o.a. Stolwijk. Belangrijk is dat er op de verpakking het volgende pictogram staat: EN374 met biohazard logo.
 
Zwarte condooms – verkrijgbaar bij Condomerie, Amsterdam. Vraag naar het NoMoreC-condoom.
 
Spuiten voor booty bumpen, spuiten en naalden voor slammen, en stericups, elk in verschillende kleuren – online te bestellen via Apothicom
 
Naaldencontainer Sharpsafe met UN-veiligheidskeurmerk – voorkom ongelukjes en gebruik een veilige naaldencontainer met UN3291-keurmerk, bijvoorbeeld van Sharpsafe. Verkrijgbaar in verschillende maten, bij o.a. Praxisdienst.


  klik hier om de Toolbox te bestellen