Moet ik me testen?

NOMOREC

Risicotest

Doe de risicotest van NoMoreC. Hierdoor krijg je een idee of je in de afgelopen maanden wellicht risico hebt gehad op hepatitis C en of het verstandig is om je (extra) te laten testen. Doe ook de risicotest als je de C-test van NoMoreC wilt bestellen.
Lees meer

Ook als je vastbesloten bent om de C-test te bestellen, vragen we je  de risicotest in te vullen. Laat  de uitslag van de risicotest je niet van je plan afbrengen om de C-test te bestellen. Het kan  zijn dat er in de risicotest niet is gevraagd is naar een specifieke situatie, waardoor jij mogelijk hepatitis C hebt opgelopen.
 

 
Thijs 3136x1748 1749


Disclaimer

De vragenlijst van de risicotest van NoMoreC is via wetenschappelijk onderzoek opgesteld,  maar niet alle situaties van mogelijk risico zijn onderzocht.
Lees hier onze disclaimer

Een aantal belangrijke risicofactoren voor hepatitis C komen aan bod in deze wetenschappelijk vastgestelde vragenlijst. Het onderzoek waar deze vragenlijst op is gebaseerd, vond plaats onder hiv-positieve mannen. Niet alle situaties van mogelijk risico op hepatitis C zijn onderzocht. Lees daarom altijd de informatie die we geven bij Wijzen van overdracht als je wilt weten welke situaties mogelijk een verhoogd risico op hepatitis C geven. De informatie op deze website kan bovendien niet beschouwd worden als vervanging van een consult of persoonlijk bezoek aan een arts of specialist. NoMoreC.nl, noch AMC, GGD Amsterdam, Soa Aids Nederland of AIGHD is verantwoordelijk voor de uitslag van de risicotest.
 

 

 

Privacy

Door deze risicotest in te vullen ga je akkoord met het geanonimiseerd gebruik van de door jou ingevulde gegevens voor evaluatie- en onderzoeksdoeleinden. Verzenden van deze gegevens verloopt via een goed  beveiligde verbinding.
Lees meer

Sommige vragen worden gesteld om meer inzicht te krijgen in wie precies gebruik maakt van deze website. De gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid bewaard en verwerkt, anoniem en nooit gekoppeld aan persoonsgegevens.
 
Besluit je de C-test van NoMoreC  aan te schaffen na  het doen van de risicotest? Jouw adresgegevens zijn dan alleen zichtbaar zijn voor degeen die jouw testpakket verwerkt. Die persoon heeft geen inzicht in jouw antwoorden op de vragenlijst, of in de testuitslag. Het opgeven van een niet identificeerbare of ‘fake’ identiteit is uiteraard toegestaan.

Wil je meer weten over je privacy op deze website en het onderzoek? Lees dan het Privacystatement en de informatie over het Evaluatieonderzoek op de pagina ‘Over NoMoreC

Start de risicotest