Afzonderlijke items uit de Toolbox kopen

NOMOREC

Hieronder geven we de adressen van winkels of webshops waar je de items uit de Toolbox kunt kopen.

Waar te koop?

sterilium
Sterillium® med –
verkrijgbaar bij Fa. A. Vos en Zoons te Amsterdam. Ook online te bestellen via PraxisdienstNB: Praxisdienst is niet hetzelfde als de Praxis.

Blue Wonder
Blue Wonder® Desinfectie Reiniger doekjes
– verkrijgbaar bij veel verkooppunten, o.a. Blokker, Albert Heijn, Jumbo, Plus, Deen, Coöp, Karwei, Hornbach, Makro. Online bestellen kan ook bij Plein en  en Bol.com (zelfs als je in België woont).

spuitfles
Spuitfles –
spuitflessen of plantenspuiten zijn te koop bij tuincentra en huishoudwinkels. Je kan ook de lege spuitfles van een glasreiniger gebruiken.

nitril handschoenen
Zwarte latex handschoenen
– belangrijk is dat op de doos het volgende staat: EN Norm 374, CE-logo en een biohazard logo. Deze handschoenen van online winkel Praxisdienst zijn bijvoorbeeld goed. NB: Praxisdienst is niet hetzelfde als de Praxis.


Zwarte nitril handschoenen –
belangrijk is dat op de doos het volgende staat: EN Norm 374, CE-logo en een biohazard logo. Deze handschoenen van online winkel Praxisdienst zijn bijvoorbeeld goed. NB: Praxisdienst is niet hetzelfde als de Praxis.


Zwarte condooms –
verkrijgbaar bij Condomerie, Amsterdam. Vraag naar het NoMoreC-condoom.


Spuiten voor booty bumpen, spuiten en naalden voor slammen, en stericups, elk in verschillende kleuren
– online te bestellen via Apothicom.

naaldencontainer
Naaldencontainer Sharpsafe met UN-veiligheidskeurmerk –
voorkom ongelukjes en gebruik een veilige naaldencontainer met UN-keurmerk, bijvoorbeeld van Sharpsafe. Verkrijgbaar in verschillende maten, bij o.a. PraxisdienstNB: Praxisdienst is niet hetzelfde als de Praxis.

Terug