Moet ik me testen?

NOMOREC

Hepatitis C-test nodig?

Vul de vragenlijst in van NoMoreC. Hierdoor krijg je een idee of je in de afgelopen maanden wellicht hepatitis C hebt opgelopen en of het verstandig is om je (extra) te laten testen.

Je kunt deze vragenlijst ook invullen om te weten of het voor jou verstandig is de gratis NoMoreC Toolbox in huis te halen.

Disclaimer

De vragenlijst van NoMoreC is via wetenschappelijk onderzoek opgesteld, maar niet alle situaties van mogelijke overdracht van hepatitis C zijn onderzocht. Lees daarom ook de informatie die we geven bij Hoe hepatitis C wordt overgedragen.

Lees meer


Disclaimer

Een aantal belangrijke factoren voor het oplopen van hepatitis C komt aan bod in deze wetenschappelijk vastgestelde vragenlijst. Het onderzoek waar deze vragenlijst op is gebaseerd, vond plaats onder hiv-positieve mannen. Niet alle situaties van mogelijke overdracht van hepatitis C zijn onderzocht.

Lees daarom altijd de informatie die we geven bij Hoe hepatitis C wordt overgedragen als je wil weten welke situaties mogelijk een verhoogd risico op hepatitis C geven.

De informatie op deze website kan bovendien niet beschouwd worden als vervanging van een consult of persoonlijk bezoek aan een arts of specialist. NoMoreC.nl, noch Soa Aids Nederland, is verantwoordelijk voor de uitslag van de vragenlijst.

Privacy

Door deze vragenlijst in te vullen ga je akkoord met het geanonimiseerd gebruik van de door jou ingevulde gegevens voor evaluatie- en onderzoeksdoeleinden. Verzenden van deze gegevens verloopt via een goed beveiligde verbinding.

Lees meer


Sommige vragen worden gesteld om meer inzicht te krijgen in wie precies gebruik maakt van deze website. De gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid bewaard en verwerkt, anoniem en nooit gekoppeld aan persoonsgegevens.

Meer weten over hoe op deze website met data wordt omgegaan? Lees onze privacy-verklaring.