Haal de toolbox in huis

NOMOREC

Weet je dat je risico loopt op hepatitis C?

Haal de gratis NoMoreC Toolbox in huis.

fiets

In de NoMoreC Toolbox zitten voorbeelden van middelen die je kunt gebruiken om de kans op hepatitis C-overdracht te verkleinen.
Lees meer

De NoMoreC Toolbox is samengesteld in overleg met mannen uit de community en met gezondheidsprofessionals. Uit dit overleg bleek dat er veel onduidelijkheid bestaat over welke desinfectiemiddelen effectief zijn tegen hepatitis C. De NoMoreC Toolbox neemt die onduidelijkheid weg. In de NoMoreC Toolbox vind je:

 • een handig informatieboekje én een instructiekaart over desinfectie van handen en onderarmen
 • Sterillium® med - 500 ml: desinfectie van handen en onderarmen voordat je van partner of van rol (top/bottom) wisselt. Dit middel wordt ook in ziekenhuizen gebruikt. Het doodt hepatitis C in 30 seconden.
 •  Blue Wonder® Desinfectie Reiniger doekjes - 2 x 40 stuks: desinfectie van sling, fuck bench, speellaken enz, voordat je van partner of van rol (top/bottom) wisselt. Deze doekjes bevatten waterstofperoxide 1% en geven geen nare of gevaarlijke dampen. Hepatitis C wordt in 15 seconden gedood.
 • Spuitfles om te vullen met allesreinigeroplossing: meng 2 dopjes allesreiniger in een spuitfles met water. De speelplek altijd eerst reinigen voordat je desinfecteert.
 • Zwarte latex handschoenen 8 x 
 • Zwarte nitril handschoenen 8 x: bij latexallergie, of als je met vet/olie wilt fisten 
 • Zwarte condooms plus glijmiddel 2 x
 • Haakje met zuignap: om de instructiekaart over desinfectie van handen en onderarmen op te hangen aan de badkamerspiegel
 • NoMoreC chemsdoosje om de kans op overdracht van hepatitis C bij het gebruiken van chems te verkleinen met drugsattributen in verschillende kleuren. Deel deze nooit, gebruik alleen je eigen kleur! Verder zit er in het chemsdoosje ook een naaldencontainer. Lever een volle container in bij een apotheek of bij GGD Amsterdam.
NoMoreC Toolbox

Klik hier voor instructievideo’s over desinfectie die bij de NoMoreC Toolbox horen.


Je kunt de gratis NoMoreC Toolbox afhalen op verschillende punten in Amsterdam of online bestellen tegen verzendkosten. Let op: De Toolbox kan alleen worden verzonden naar adressen in Nederland. 
Lees meer

Als je de Toolbox online wilt bestellen, dan vragen we je wel zelf de verzendkosten (€ 6,95) te betalen. De Toolbox wordt in een neutrale verpakking verstuurd. Daarnaast kun je de NoMoreC Toolbox gratis afhalen bij:

 • je hiv-consulent bij de Amsterdamse hiv-behandelcentra 
 • de GGD Amsterdam soa-poli
 • via het MS2-spreekuur, als je aan deze studie van GGD Amsterdam meedoet 
 • via AMPrEP als je aan dit PrEP-project meedoet
 • via DISCOVER als je aan deze PrEP-studie meedoet 
 • vraag het personeel van één van de volgende fetisjshops in Amsterdam om een NoMoreC Toolbox:
Let op: Maximaal één doos per persoon. We willen graag dat zoveel mogelijk mannen die risico lopen op hepatitis C kennis kunnen maken met de NoMoreC Toolbox. Dat is uiteindelijk ook in jouw eigen belang. Ken je iemand die ook risico loopt op hepatitis C? Vertel hem dan dat hij ook een Toolbox kan afhalen.
 


Toolbox bestellen? Maak een account aan

Als je een Toolbox bestelt vragen we je om eerst een account aan te maken.
Lees meer

Om een bestelling te plaatsen log je in op jouw account. Dit verloopt omwille van de veiligheid in 2 stappen:

 1. Je vult je ID Code (die je per email ontvangt als je je registreert) en wachtwoord in.
 2. Je vult een authorisatie code in. Deze code kun je krijgen via een ‘Google Authenticator app’. We leggen deze procedure uit als je een account aanmaakt.

 

  

Losse items kopen?

Klik hier om afzonderlijke items uit de Toolbox zelf te bestellen.
 

  klik hier om de Toolbox te bestellen